Coaching in de slaapkamer

Voor koppels

Ik bied ook praktische coaching en begeleiding aan in de slaapkamer, voor als je graag nieuwe manieren – en afgestemd op jullie unieke dynamiek, seksualiteit en verlangens – wil ontdekken hoe jullie met elkaar de intieme verbinding op kunnen zoeken. Maar ook als jullie tegen hele specifiek dingen aanlopen in de slaapkamer, kan deze praktische aanpak jullie helpen.

Ik gebruik hiervoor oefeningen in aanraken, communicatietechnieken en lichaamsgerichte technieken. Het is niet nodig naakt te zijn tijdens deze sessies. 

NB: Aan deze praktische sessies gaat altijd een intake sessie vooraf, om vast te stellen wat jullie specifieke wensen en behoeften zijn, en ook om te kijken of deze vorm van coaching op dit moment het meest passend is.

Voor mannen

Tijdens deze praktijksessies oefen je samen met een vrouw – een ervaren tantrica – hoe je intiem met elkaar kunt verbinden. Ik begeleid deze sessies, en coach je onder meer met behulp van communicatievaardigheden, aanraak- en ademhalingsoefeningen, en andere effectieve technieken en tools die je in staat stellen om na de sessies meer verdieping, vervulling, ontspanning en genot te ervaren in je intieme en seksleven.

Tijdens deze sessie ga ik je helpen om meer bewust te worden van wat er werkelijk gebeurt in je eigen lichaam, terwijl je je met je oefenpartner verbindt. Hierbij zijn alle emoties en sensaties – zowel de plezierige is als de onprettige – welkom. Dit is voor veel mannen een bijzonder, en soms ook erg kwetsbaar of confronterend, proces. Het is tevens een cruciale stap in het leren invoelen van de bedpartner, en de basis voor een vervullend seksleven. 

Ook je oefenpartner zal zich tijdens de sessie kwetsbaar en open opstellen – it takes two to tango – en ik zal haar ook uitnodigen om haar gevoelens en sensaties te delen tijdens het doen van de verschillende oefeningen. Deze directe ‘feedbackloop’ maakt de sessie nog krachtiger en effectiever, omdat we meteen de mogelijkheid hebben om de oefeningen aan te passen, en ik je nog specifieker kan begeleiden waar dit voor jou het meest nuttig is.

NB: Aan deze praktische sessies gaat altijd een intake sessie vooraf, om vast te stellen wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn, en ook om te kijken of deze vorm van coaching op dit moment het meest passend is.

Het cruciale belang van interoceptie voor fijne intimiteit