Dagtraining “de man in bed” (m)

Ken je dat? Dat je je best doet in de slaapkamer maar je toch een onzekerheid voelt? Is ze wel tevreden? Is het wel goed? Vind ze het wel fijn? Vergelijkt ze me met iemand anders? Of lopen jullie behoeftes uit elkaar?

Dan is deze dagtraining voor mannen iets voor jou.

Tijdens de workshop ga je onderzoeken wat je seksuele verlangens en behoeften zijn, en waar je tegenaan loopt in de slaapkamer. Want wat wil ik zelf eigenlijk? Wat wil ik ervaren? Is het oké om eigen verlangens te hebben?

Tevens onderzoeken we je blokkades op het gebied van seks waarbij ik je technieken en tools aanreik om hier beter mee om te gaan. We gaan kijken naar de vaak belemmerende en valse overtuigingen die je al dan niet bewust met je meedraagt over hoe seks behoort te zijn en hoe jij je als man ‘behoort’ te gedragen tijdens de seks.  Ondanks dat elke man zijn eigen specifieke verhaal en ervaringen heeft, zie ik in mijn werk altijd weer dat wij als mannen bijna altijd tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en ook in de basis dezelfde verlangens hebben. 

Tijdens de dagtraining komen regelmatig onderwerpen aan bod zoals schaamte over de eigen seksualiteit en verlangens, prestatieangst, onzekerheid over of je bedpartner het wel fijn vindt wat je doet en wat zij van je verlangt, premature ejaculatie, hoe te communiceren over seks, en hoe je je lichaam kan trainen om meer genot en andere vormen van orgasmes te ervaren. En natuurlijk: we hebben het over wat écht goede seks nu eigenlijk betekent, en welke specifieke technieken je nu in staat stellen om jezelf in het moment diep seksueel te verbinden met je bedpartner.

Met behulp van simpele en impactvolle – maar niet seksuele – oefeningen gaan we werken aan de de basis, om te leren hoe je van seks een prachtige, ontspannen en vervullende beleving kan maken. De ervaringen die je met deze oefeningen opdoet, bieden tevens inzicht en handvatten hoe om te gaan met ongemakkelijke en voor veel mannen herkenbare situaties in de slaapkamer.

Tijdens de workshop is er alle ruimte voor vragen, zodat je eindelijk eens antwoord krijgt op dingen waarvan je je altijd al afvroeg hoe het nou zit. Met alle aanwezige mannen creëren we samen een veilige setting waarin we over seks kunnen praten en mooie – maar soms ook kwetsbare en confronterende – ervaringen kunnen delen. 

Locatie en tijd: Boulevard 19 te Zeist. Inloop 09:30 uur. De dag is van 10-18 uur.

NB: De oefeningen zijn niet seksueel of intiem, iedereen houdt zijn kleren aan.

NB2: Zit je in een mannengroep met wie je wel eens zo een dag als deze wil meemaken, of heb je geïnteresseerde vrienden, neem dan contact met me op. Dan gaan we samen kijken of ik iets specifiek voor jullie in elkaar kan zetten.