De Intieme Reis voor koppels

Wil jij samen met je lief...

…ontdekken wat fijne seks voor jullie betekent?

…weten waar jullie verlangens en behoeften liggen, en hoe je deze met elkaar kunt afstemmen?

…(weer) passie, plezier en speelsheid ervaren in de slaapkamer?

…ervaren hoe het is om je volledige seksuele potentieel te gebruiken?

Een vervullend en opwindend seksleven

Hoe zou je leven eruit zien als je een prachtig vervullend seksleven zou hebben met je lief? Hoe zou het zijn als jullie verlangens, behoeften én lichaam goed op elkaar afgestemd zijn, en jullie in de slaapkamer een diepe verbinding, passie en plezier met elkaar delen? 

Fijne seks overkomt je niet zomaar

Veel mensen hebben de overtuiging dat

De realiteit is vaak anders

Het goede nieuws

Een diepe intieme verbinding, sterke aantrekkingskracht, met elkaar seksueel afgestemd zijn en samen op een ontspannen en plezierige manier op seksueel avontuur gaan is voor elk koppel, dus ook voor jou, mogelijk!

Net als elke andere vaardigheid is fijn vrijen iets wat je kan leren en waar je goed in kan worden. 

Tijdens de Intieme Reis krijgen jij en je lief precies de juiste begeleiding en ondersteuning die jullie nodig hebben om samen te groeien.

Deze reis is voor

KOPPELS DIE AL EEN GEWELDIG SEKSLEVEN HEBBEN

die hun relatie en verbinding verder willen uitdiepen en samen op seksuele ontdekkingsreis willen gaan

 

KOPPELS DIE NET BIJ ELKAAR ZIJN​

die een stevige basis willen creëren voor een geweldig seksleven en fijne intimiteit voor nu en in de toekomst

 

KOPPELS DIE HUN LIEFDESLEVEN NIEUW LEVEN WILLEN INBLAZEN

die in een langdurige relatie zitten waar de passie niet meer is zoals vroeger of zelfs helemaal weg is

 

“Door de reis hebben we meer vertrouwen in elkaar gekregen om samen een nieuw pad te bewandelen. We hebben meer zuurstof om dingen uit te spreken, te ontdekken of te laten. Het was voor ons heel bijzonder om onze verborgen overtuigingen, die intimiteit in de weg staan, te ontdekken - en eindelijk los te laten!”
Pieter en Loes
12 jaar samen
SM11

Een gezond en actief seksleven is belangrijk.

Fijne intimiteit en seks zijn onderdeel van een gezonde relatie. Daarom is het ook nodig dat je dit ook de prioriteit in je leven geeft die het verdient. 

Dat je met je lief goed kan praten over intimiteit en seksualiteit is goud waard.

Het is prachtig als je je verlangens en behoeften naar elkaar kan uiten, en elkaar hierin ook kan horen. Maar om vastzittende patronen te doorbreken is alleen praten eigenlijk nooit genoeg.

Relatietherapie intimiteitscoaching seksualiteits-vraagstukken

Samen een erotische film kijken of een tantra boek lezen kan heel leuk zijn.

Maar om van seks een (weer) een prachtig avontuur te maken dat telkens weer opwindend, verfrissend en vervullend is, moeten jullie allebei je lijf in om elkaar daar te ontmoeten.

Tijdens de Intieme Reis laten we je precies zien hoe je dit doet, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden.

Ontmoet je intieme reisbegeleiders

Yves inimiteits coaching

Yves Bonroy - Seks en intimiteitscoach

Meer dan 10 jaar geleden besloot Yves om alles op alles te zetten om erachter te komen wat nu de sleutels waren tot het intiem kunnen verbinden met zijn toenmalige partner. Hij voelde zich gefrustreerd tijdens de seks en had het gevoel dat hij iets miste. Hij zegde zijn baan als jurist op en heeft sindsdien bij meerdere tantrascholen in binnen- en buitenland vele workshops en retreats gevolgd om zijn honger naar kennis en (lichaams)wijsheid op het gebied van seks en seksualiteit te stillen.

In die tijd heeft Yves gewerkt als een professionele tantrische bodyworker en gigolo, waarbij hij koppels in de slaapkamer begeleidde in het verdiepen van hun intieme contact, en het herstellen. van de passie, het plezier en de polariteit in hun seksleven.

De laatste jaren heeft Yves zich verder ontwikkeld als psychosexual somatic therapy coach, een lichaamsgerichte therapie die neurowetenschappen, traumatherapie, gehechtheidstheorie, psychotherapie, energiepsychologie en lichaamswerk combineert.

Tegenwoordig werkt Yves voornamelijk als trainer en seks- en intimiteitscoach, en leert hij mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking om hun eigen seksualiteit te omarmen, en hun seksuele energie te benutten als een krachtig middel voor innerlijke groei en persoonlijke transformatie.

Daphne

Daphne van der Putten – founder van Integral Pelvic Therapy, vroedvrouw, opleider

Naast Yves’ levenspartner en vroedvrouw in hart en ziel, is Daphne mede-ontwikkelaar van Integral Pelvic Therapy. Dit is een complementaire behandelmethodiek in het bekken waarbij er door uit- en inwendige massagetechnieken spanningspatronen in het bekken gevoeld en behandeld worden. Hierdoor heeft Daphne ongelooflijk veel kennis van de anatomie en werking van het bekken. 

In haar verloskundige praktijk bij Dana wordt Integral Pelvic Therapy ingezet tijdens de begeleiding van de zwangerschap en geboorte, met geweldige resultaten. Zij is al sinds jaar en dag dé vraagbaak voor alle vragen rondom het bekken, vrouwelijke seksualiteit en alles wat daarbij hoort.

 

 

 

 

 

 

De Intieme Reis voor koppels

ONTDEK

op een speelse en veilige manier samen met je partner wat fijne seks voor jullie betekent, wat voor jullie kloppend is, elk moment opnieuw.

DOORBREEK

de sleur en laat vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen los, zodat jullie vrij en ontspannen van elkaar kunnen genieten.

ERVAAR

nieuwe en verrassende manieren van genot, want seks mag leuk zijn, rauw zijn, grappig en onschuldig zijn, spannend en zelfs uitdagend zijn!

Wat kan je verwachten als je meedoet?

Hartstochtelijke seks

waarbij je helemaal in het moment kan genieten, in verbinding met en goed afgestemd op elkaar

Meer passie en polariteit

waarbij je je als vrouw weer vrouw kan voelen en je je als man weer man kan voelen, vol overgave en vertrouwen, zonder onzekerheid

Compassie en begrip

voor elkaars verschillen, en samen uitdagingen aangaan in plaats van ze te vermijden

Seksueel potentieel ++

Ervaren van meer plezier, vrijheid, ontspanning en genot omdat je jouw eigen seksuele potentieel beter leert benutten

Verlangens en behoeften

Een gezonde, voor jou en je lief fijne en kloppende, relatie met seks, je lichaam, je verlangens en behoeften

Rijk en verfrissend

Een rijk en verfrissend seksleven waarbij je samen op seksuele ontdekkingsreis blijft gaan - het houdt nooit op!

Ga je samen met je lief mee op reis ?

Verlang je naar een prachtig vervullend seksleven met je lief, waarbij jullie verlangens, behoeften én lichaam op elkaar afgestemd zijn? Willen jullie in de slaapkamer een diepe verbinding, passie en plezier met elkaar delen?

 Dan is deze reis jou op het lijf geschreven 🎁

Wat gaan we doen?

De Intieme Reis voor Koppels bestaat uit twee cursussen die naadloos op elkaar aansluiten: de basiscursus en de verdiepingscursus.

De basiscursus bestaat uit 3, en de verdiepingscursus uit 4 date nights. Tijdens de cursussen krijg je elke maand toegang tot een nieuwe date night en is er voorbereidende online workshop.

De basiscursus

Het woord ‘basis’ geeft eigenlijk een vertekend beeld van wat de eerste cursus te bieden heeft. Tijdens deze cursus gaan we namelijk juist heel diep! De fundamenten waarop fijne, ontspannen, verbonden en vervullende seks rusten, zijn zo wezenlijk dat iedereen hierin kan groeien, ongeacht zijn ervaring op dit vlak.

Tijdens deze cursus ga je op onderzoek naar wat fijne seks en intimiteit specifiek voor jou betekent, maar ook wat dit voor jouw lief betekent, en hoe je ten volle hiervan kan genieten. We gaan kijken naar jullie patronen en dynamieken, en helpen je vastzittende en belemmerende overtuigingen over seks los te laten. 

 Je leert je eigen lichaam en je bekken kennen, en gaat voelen wat je fijn vindt en wat niet.  Je gaat op onderzoek naar je diepste verlangens en behoeften. En je gaat ervaren hoe je op een uitnodigende en veilige manier je grenzen en wensen aan kan geven, en hoe je voor, tijdens en na een vrijpartij met je lief kan afstemmen. We gaan de vertraging in, je gaat jezelf en je lief aanraken, en je leert op een hele nieuwe manier met elkaar vrijen.

De verdiepingscursus

Tijdens deze cursus gaan we echt de diepte in. Nu je weet hoe je seksueel op elkaar kunt afstemmen, en hoe je voor jezelf en elkaar veilige kaders kunt creëren voor prachtige seksuele avonturen, is het tijd om het vuurtje wat hoger op te stoken.

Je gaat alles ontdekken over de vagina, de vulva, de penis, en hoe je deze op een liefdevolle, opwindende en ontspannen manier voor allebei kunt aanraken en masseren. Je leert te spelen met erotiek, verlangen en fantasie. Je gaat ervaren hoe bevrijdend én opwindend kan zijn als je jezelf en elkaar toestemming geeft om in een andere ‘rol’ te kruipen.

Als klap op de vuurpijl gaan we aan de slag met energetische seks en leren we je hoe je met seksuele energie en intentie jullie seksleven naar een volgend niveau kan tillen. 

De date nights: het lichaam in

Een ‘date night’ is een avond (of ochtend, of middag 😁) waarin jij samen met je lief op intiem avontuur gaat. Tijdens een date night nemen we je aan de hand mee en zetten wij de kaders waarbinnen jullie op een speelse, veilige en opwindende manier kunnen ervaren wat fijne seks en intimiteit voor jullie betekent.

Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen).

Door de oefeningen van de date nights te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Tijdens een date night mag alles, maar niets hoeft. Ontspanning en humor zijn even belangrijk als opwinding en genot.

Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen 😁)

De online workshops: de voorbereiding

Elke maand, wanneer er een nieuwe date night open gaat, ontmoet je de andere koppels online voor een online workshop van 2 uur. Daphne en Yves faciliteren deze ontmoeting, en creëren veilige kaders waarin iedereen zijn verhaal kan doen.

Tijdens deze interactieve bijeenkomsten bereid je je met behulp van oefeningen en verdiepende gesprekken voor op de nieuwe date night, en kan je tevens je ervaringen delen en vragen stellen.

Telkens weer blijkt dat het delen in de groep van de eigen ervaringen, inzichten, overwinningen en uitdagingen, een kwetsbaar maar tegelijkertijd ook heel krachtig en verbindend proces is. Natuurlijk zijn onze persoonlijke verhalen allemaal anders. Maar vaak hebben we vergelijkbare verlangens, behoeften en onzekerheden, en lopen we tegen soortgelijke uitdagingen aan. Zo kunnen we veel van elkaar leren!

“Het sprak ons erg aan dat je ook tijdens de workshops met andere koppels samenkomt, en dat je je ervaringen deelt. Want dat is echter, en ook wel wat enger, maar vooral ook doeltreffender denk ik. Wel voor mij. En zoveel herkenning in de verhalen van de andere koppels! Ook vind ik het fijn dat je ook echt in actie komt. Dan kan het onder begeleiding weer gaan stromen en hoeven we het niet helemaal alleen uit te zoeken. En het voelt ook veilig, even aan de hand genomen te worden.”
Linda
Deelnemer Intieme Reis 2023

Goed om te weten

Omdat we dit programma tot nu toe altijd in het Engels hebben gegeven, zijn de opgenomen introductiefilmpjes, demonstraties, uitleg van de oefeningen en de massageoefeningen in het Engels. Bij (bijna) alle video’s kan je kiezen voor Nederlandse ondertiteling. Omdat enkele geleide audiomeditaties in het Engels zijn, is het belangrijk dat je Engels wel goed verstaat. 

Op 24 oktober zijn we gestart met de Intieme Reis. Daarom kan je je helaas nu niet aanmelden. De volgende editie begint in mei 2024.*

Vul je naam en email-adres hieronder in als je wil dat wij je laten weten wanneer je je kan aanmelden voor de Intieme Reis 2024.

* Willen jullie graag meteen beginnen met de Intieme Reis, dan is het ook mogelijk om te starten onder persoonlijke begeleiding van Yves. De workshops worden dan vervangen door kortere privé zoomsessies. Neem contact op voor meer informatie. 

Wil je een gratis voorproefje?

Denk je erover om mee te doen met de Intieme Reis, maar zou je eerst wel eens iets willen zien van de cursus? Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom hebben we speciaal voor jou de Smaakmaker gemaakt.

De Smaakmaker is een vrijblijvende en gratis kijkje achter de schermen van de Intieme Reis. Je krijgt met de Smaakmaker toegang tot enkele oefeningen en fragmenten van lectures en de online workshops. Als bonus ontvang je de 'orgastisch aanraken tutorial'.

Intieme Reis: Basiscursus

oktober - december 2023
719
 • Basiscursus t.w.v. €699,-
 • Incl. jaarabonnement t.w.v. €79,-*
 • Toegang tot alle content, uitbreidingen en updates
 • Doorlopende ondersteuning bij je intieme reis
 • Gratis toegang tot de opfrisser meet-ups (elk kwartaal)
 • Bonuscontent t.w.v. €150,-

Intieme Reis: Volledig

oktober 2023 - april 2024
1349
 • Basiscursus t.w.v. €699,-
 • Verdiepingscursus t.w.v €849,-
 • Incl. jaarabonnement t.w.v. €799,-*
 • Toegang tot alle content, uitbreidingen en updates
 • Doorlopende ondersteuning bij je intieme reis
 • Gratis toegang tot de opfrisser meet-ups (elk kwartaal)
 • Bonuscontent t.w.v €250,-
Meest gekozen

Intieme Reis: Plus pakket

oktober 2023 - april 2024
1799
 • Basiscursus t.w.v. €699,-
 • Verdiepingscursus t.w.v €849,-
 • Incl. jaarabonnement t.w.v. €799,-*
 • 3 coaching sessies met Yves t.w.v. €450,-
 • Toegang tot alle content, uitbreidingen en updates
 • Doorlopende ondersteuning bij je intieme reis
 • Gratis toegang tot de opfrisser meet-ups (elk kwartaal)
 • Bonuscontent t.w.v €250,-

*Elke aankoop komt met een jaarabonnement. De kosten van het jaarabonnement zijn €79,- per jaar. Gedurende de looptijd van het abonnement heb je doorlopende ondersteuning en gratis toegang tot de opfrisser-meetups. Het abonnement is jaarlijks opzegbaar. Zie onderaan bij de FAQ voor verdere informatie en uitleg waarom we gekozen hebben voor een abonnement-structuur.

NB Kortingscodes of waardebonnen zijn alleen van toepassing op de normale prijs (dus niet op de early bird en lekker-op-tijd prijzen) 

Wat krijg ik bij mijn jaarabonnement?

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage heb je als koppel altijd toegang tot de meest up-to-date cursus en alle nieuwe bonuscontent

Na afloop van de cursus is jullie persoonlijke intieme reis natuurlijk niet ten einde. Want laten we eerlijk zijn: die houdt toch nooit op? Daarom krijg je gedurende de looptijd van je abonnement doorlopend email support van ons bij je persoonlijke intieme reis.

Bonus content - Inbegrepen bij het pakket

Sexperimenten en tantrische tips

Sexperimenten en tantrische tips

Taoïstische erotische massage

Taoïstische erotische massage

Orgastisch aanraken tutorial

Prachtige bonus oefeningen

Sensuele massage

Sensuele full-body massage

Ga mee op reis en transformeer je liefdesleven

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

De volgende Intieme Reis start in mei 2024. Exacte data volgen nog.

Willen jullie graag meteen beginnen met de Intieme Reis, dan is het ook mogelijk om te starten onder persoonlijke begeleiding van Yves. De workshops worden dan vervangen door kortere privé zoomsessies. Neem contact op voor meer informatie. 

Jazeker! Sommige koppels die met ons op reis zijn gegaan, hebben eerst trajecten met de seksuoloog of de relatietherapeut gevolgd. Dit leidde vaak tot goede gesprekken, soms tot goede inzichten, maar helaas meestal niet tot wezenlijke veranderingen. Vastzittende patronen en dynamieken, die de intimiteit en het seksleven tussen partners beïnvloeden, gaan niet weg door er alleen maar over te praten. Voor echte doorbraken is het van belang dat je ook het lijf erbij betrekt, met oefeningen aan de slag gaat, nieuwe seksuele ervaringen met elkaar opdoet.

Absoluut! De Intieme Reis is LGBTQ+ inclusief, dus ongeacht je geslacht of geaardheid ben je van harte welkom. Slechts een paar oefeningen in het gehele curriculum zijn specifiek gemaakt voor mensen. met een vagina/vulva of mensen met een penis. Als je hierover nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zien regelmatig dat een van beide partners aanvankelijk meer overtuigd is van het nut van deze cursus. Dat is niet zo vreemd als je bednket dat verlangens, behoeften en prioriteiten tussen geliefden bijna nooit helemaal in de pas lopen.

Als een van jullie graag mee wil doen, en de ander twijfelt nog, dan kan het helpen om hierover persoonlijk in gesprek te gaan met ons. Zodat je al je vragen kan stellen, je bedenkingen kan uiten, en je verwachtingen kan delen. Wil je graag met Yves praten en kijken of het doen van de Intieme Reis voor jullie samen de juiste stap is, dan kan je een kennismakingsgesprek inplannen.

Dat kan. Als jullie liever persoonlijke begeleiding willen, dan worden de workshops vervangen door kortere privé zoomsessies. Als je hiervoor kiest, kan je elk moment van het jaar starten met de Intieme Reis.

Ook is het mogelijk om wel met de workshops mee te doen, en daarnaast ook nog persoonlijke coaching van Yves te krijgen (zie het Plus Pakket).

Neem contact op met Yves voor meer informatie. 

Ja, je kan het bedrag in drie maandelijkse termijnen betalen. 

Als je dit graag, stuur dan een mailtje naar info@yvesbonroy.com, en dan gaan we het regelen.

We hebben veel tijd, aandacht en natuurlijk al onze liefde gestopt in de ontwikkeling van de Intieme Reis. En net zoals onze kennis en ervaring zich elk jaar weer verder verdiept, ontwikkelt deze koppelcursus zich ook. We zijn er trots op dat elke editie van de Intieme Reis nog krachtiger en transformatiever dan diens voorganger. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de Intieme Reis zijn geld dubbel en dwars waard is. 

Dat neemt natuurlijk niet weg dat voor sommige koppels de Intieme Reis te duur is voor het budget dat zij te besteden hebben. Wij gunnen ook de koppels, die minder te besteden hebben, een prachtig seksleven! Daarom kijken we graag met jullie hoe we deelname aan de Intieme Reis voor jullie mogelijk kunnen maken. 

Als jullie mee willen doen met de Intieme Reis, maar het jullie ook niet lukt om het bedrag in termijnen te betalen, stuur dan een e-mail naar info@yvesbonroy.com. Vermeld in de e-mail waarom je het niet kunt betalen, en laat Yves weten wat voor jullie wel mogelijk is. Dit kan zijn een geldbedrag dat wel binnen jullie budget past, maar het kan ook zijn een betalingsvoorstel in natura. Zo heeft Daphne ooit eens toegang tot een workshop geruild tegen een prachtig gebreide trui 🙂

Een ‘date night’ is een avond (of ochtend, of middag 😁) waarin jij samen met je lief op intiem avontuur gaat. Tijdens een date night nemen we je aan de hand mee en zetten wij de kaders waarbinnen jullie op een speelse, veilige en opwindende manier kunnen ervaren wat fijne seks en intimiteit voor jullie betekent.

Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen).

Door de oefeningen van de date nights te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Tijdens een date night mag alles, maar niets hoeft. Ontspanning en humor zijn even belangrijk als opwinding en genot.

Elke maand, wanneer er een nieuwe date night open gaat, ontmoet je de andere koppels online voor een workshop van 2 uur. Daphne en Yves faciliteren deze ontmoeting, en creëeren veilige kaders waarin iedereen zijn verhaal kan doen.

Tijdens de interactieve bijeenkomsten bereid je je met behulp van oefeningen en verdiepende gesprekken voor op de nieuwe date night, en kan je tevens je ervaringen delen en vragen stellen.

Telkens weer blijkt dat het delen in de groep van de eigen ervaringen, inzichten, overwinningen en uitdagingen, een kwetsbaar maar tegelijkertijd ook heel krachtig en verbindend proces is. Natuurlijk zijn onze persoonlijke verhalen allemaal anders. Maar vaak hebben we vergelijkbare verlangens, behoeften en onzekerheden, en lopen we tegen soortgelijke uitdagingen aan. Zo kunnen we veel van elkaar leren!

De kracht van de Intieme Reis zit hem juist in de combinatie van date nights en interactieve (online) workshops. Bij uitzondering is het mogelijk om alleen maar de date nights aan te schaffen zonder deel te nemen aan de workshops. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als jullie een coachingstraject volgen of willen volgen bij Yves. 

Tot afgelopen jaar was de Intieme Reis één grote cursus, en was er een date night en online workshop elke twee weken. Voor veel koppels was deze frequentie en hoeveelheid van date nights moeilijk te combineren met een druk huishouden en drukke banen. Daarom hebben we begin dit jaar besloten om meer tijd tussen de date nights in te bouwen en de cursus in twee delen op te knippen. Zodoende heb je als koppel ook nog de mogelijkheid om de basiscursus eerst te doen en op een later tijdstip de verdiepingscursus.

Beide cursussen sluiten naadloos op elkaar zowel wat betreft content als planning, en het is voor veel koppels fijn om met dezelfde groep ook de verdiepingscursus in te stappen. We raden je dus ook aan om wel beide cursussen tegelijk aan te schaffen.

Nee, je kan alleen de verdiepingscursus doen als je eerst de basiscursus gedaan hebt.

Ja, dat kan. Omdat beide cursussen naadloos op elkaar aansluiten en ze zijn ontwikkeld als één geheel van de Intieme Reis, raden we je wel aan om de verdiepingscursus-editie aansluitend aan de basiscursus te doen. Als je besluit dat niet te doen, hou er dan wel rekening mee dat je de verdiepingscursus met een andere groep koppels zal doen.

Goed om te weten:  als je de verdiepingscursus los aanschaft, betaal je meer dan als je het pakket met beide cursussen tegelijk koopt. 

Het woord ‘basis’ geeft een vertekend beeld van wat de eerste cursus te bieden heeft (als je een betere titel weet, vertel het ons 💖). Tijdens deze cursus gaan we namelijk juist heel diep! En wat ons telkens weer opvalt is dat bijna alle koppels een persoonlijke transformatie ondergaan tijdens deze cursus. Of je nu een ervaren tantrika bent, of je nu veel seksuele vlieguren hebt gemaakt of heel sensitief bent – of niet.

De fundamenten waarop fijne, ontspannen, verbonden en vervullende seks rusten, zijn zo wezenlijk dat iedereen hierin kan groeien, ongeacht zijn ervaring op dit vlak. En dat geldt ook voor ons! Daphne en ik doen nog met enige regelmaat oefeningen uit de basiscursus, en zijn telkens weer verbaasd over de verdieping die het ons brengt. 

Tijdens de eerste cursus ga je op onderzoek naar wat fijne seks en intimiteit specifiek voor jou betekent, maar ook wat dit voor jouw lief betekent, en hoe je ten volle hiervan kan genieten. We gaan kijken naar jullie patronen en dynamieken, en helpen je vastzittende en belemmerende overtuigingen over seks los te laten. 

Je leert je eigen lichaam en je bekken kennen, en gaat voelen wat je fijn vindt en wat niet.  Je gaat op onderzoek naar je diepste verlangens en behoeften. En je gaat ervaren hoe je op een uitnodigende en veilige manier je grenzen en wensen aan kan geven, en hoe je voor, tijdens en na een vrijpartij met je lief kan afstemmen. We gaan de vertraging in, je gaat jezelf en je lief aanraken, en je leert op een hele nieuwe manier met elkaar vrijen.

Tijdens de tweede cursus gaan we echt de diepte in. Nu je weet hoe je seksueel op elkaar kunt afstemmen, en hoe je voor jezelf en elkaar veilige kaders kunt creëren voor prachtige seksuele avonturen, is het tijd om het vuurtje wat hoger op te stoken.

Je gaat alles ontdekken over de vagina, de vulva, de penis, en hoe je deze op een liefdevolle, opwindende en ontspannen manier voor allebei kunt aanraken en masseren. Je leert te spelen met erotiek, verlangen en fantasie. Je gaat ervaren hoe bevrijdend én opwindend kan zijn als je jezelf en elkaar toestemming geeft om in een andere ‘rol’ te kruipen.

Als klap op de vuurpijl gaan we aan de slag met energetische seks en leren we je hoe je seksuele energie door jullie lichamen kan laten stromen 💫🚀

Je hebt toegang tot alle content tot één jaar na aanvang van de Intieme Reis. Elke cursus komt met een jaarabonnement. Dat betekent dat je onbeperkt toegang hebt tot de content van de cursus totdat je je abonnement opzegt. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle nieuwe content waarmee de cursus in de toekomst uitgebreid wordt.

Bij elke editie van de Intieme Reis proberen we de cursussen nog krachtiger, mooier en transformatiever te maken. Soms voegen we oefeningen en lectures toe, soms passen we bestaande oefeningen aan of halen ze weg. Het is voor ons belangrijk dat we de hoogste kwaliteit aan ‘onze’ koppels kunnen leveren, zodat zij ook het meeste uit de cursus kunnen halen. 

We hebben gekozen voor een abonnement-structuur zodat ook de koppels, die meegedaan hebben aan eerdere edities van de Intieme Reis, hiervan kunnen profiteren. 

Daarnaast hebben we gezien dat er altijd wel een gedeelte van de koppels niet alle date nights helemaal af krijgen tijdens de looptijd van de cursus. Ook zijn er veel koppels die graag sommige date nights opnieuw willen doen, of hun eigen date night willen samenstellen door de oefeningen uit de hele cursus te ‘cherry-picken’. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans heeft om de hele cursus te doorlopen, en moedigen het aan om de oefeningen vaker te doen. Want hoe vaker je de oefeningen en date nights doet, hoe krachtiger ze worden.

Het abonnement is jaarlijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Check de vraag hieronder om te weten wat je allemaal krijgt met het abonnement.

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage heb je als koppel altijd toegang tot de meest up-to-date cursus en alle nieuwe bonuscontent. Daarnaast heb je doorlopend support van ons bij je persoonlijke intieme reis en krijg je toegang tot het community-forum. 

Wat we de afgelopen jaren vaak van koppels gehoord hebben na afloop van een cursus was de vraag: “En wat nu”? Een terechte vraag, want je persoonlijke intieme reis houdt natuurlijk niet op als de cursus klaar is! Dat is de reden dat we elk kwartaal een online ‘opfrisser’ meet-up organiseren in de stijl van de workshops van de cursus. Bij het abonnement is gratis toegang tot deze meet-ups inbegrepen. 

Ook hoorden we van meerdere koppels de afgelopen jaren dat ze ook graag eens live wilden ontmoeten en aan de slag gaan met oefeningen. Dat is de reden dat we dit jaar met Terugkomdagen begonnen zijn. Deze trainingsdagen geven we voorlopig twee keer per jaar. Deze Terugkomdagen zijn alleen toegankelijk voor koppels die (nog) het abonnement hebben. (Voor deze Terugkomdagen op locatie dien je wel een vergoeding te betalen).

We houden je in het forum en per mail op de hoogte van de data van de opfrisser meet-ups en de Terugkomdagen.

Het jaarabonnement gaat in vanaf de start van de cursus en is jaarlijks opzegbaar met een maand opzegtermijn.