Koppel coaching 

Vaak lopen koppels aan tegen intimiteitsproblemen. Ze vinden het lastig elkaar te begrijpen en verbinden daardoor moeilijker. Ik zie veel koppels die het dagelijks reilen en zeilen goed kunnen managen met elkaar, maar het lastig vinden om de omschakeling te maken naar verbonden intimiteit. Ook kan het zijn dat er een verschil bestaat in seksuele behoefte of er sprake is van een andere opwindings-stijl. Er kunnen ook vraagstukken liggen rondom het openen van een relatie. Vanuit mijn ervaring zijn er maar weinig intimiteitscoaches zonder oordeel of taboes rondom dit onderwerp.

Tijdens de koppel coaching sessie ga ik samen met jullie onderzoeken wat de eigen verlangens en behoeftes zijn, hoe jullie communiceren met elkaar en hoe je in een intieme relatie beide omgaat met ongemakkelijke gevoelens die op kunnen komen. Voor mij is het belangrijk dat jullie op een veilige manier stappen kunnen maken op de weg naar intimiteit, waarbij er weer aantrekking en verbinding is met elkaar. 

Gesprekken vinden plaats via zoom of bij mij in de praktijk. 


Coaching in de slaapkamer: 

Ik bied ook praktische coaching en begeleiding aan in de slaapkamer, voor als je graag nieuwe manieren – en afgestemd op jullie unieke dynamiek, seksualiteit en verlangens – wil ontdekken hoe jullie met elkaar de intieme verbinding op kunnen zoeken. Maar ook als jullie tegen hele specifiek dingen aanlopen in de slaapkamer, kan deze praktische aanpak jullie helpen.

Ik gebruik hiervoor oefeningen in aanraken, communicatietechnieken en lichaamsgerichte technieken. Het is niet nodig naakt te zijn tijdens deze sessies. Daarbij heb ikzelf een coachende rol en participeer ik niet in jullie interactie. 

koppels live1

NB: Aan deze praktische sessies gaat altijd een intake sessie vooraf, om vast te stellen wat jullie specifieke wensen en behoeften zijn, en ook om te kijken of deze vorm van coaching op dit moment het meest passend is.