De Intieme Reis voor koppels

Wil jij samen met je lief...

…ontdekken wat fijne seks voor jullie betekent?

…weten waar jullie verlangens en behoeften liggen, en hoe je deze met elkaar kunt afstemmen?

…(weer) passie, plezier en speelsheid ervaren in de slaapkamer?

…ervaren hoe het is om je volledige seksuele potentieel te gebruiken?

Een vervullend en opwindend seksleven

Hoe zou je leven eruit zien als je een prachtig vervullend seksleven zou hebben met je lief? Hoe zou het zijn als jullie verlangens, behoeften én lichaam goed op elkaar afgestemd zijn, en jullie in de slaapkamer een diepe verbinding, passie en plezier met elkaar delen? 

Fijne seks overkomt je niet zomaar

Veel mensen hebben de overtuiging dat

De realiteit is vaak anders

Het goede nieuws

Een diepe intieme verbinding, sterke aantrekkingskracht, met elkaar seksueel afgestemd zijn en samen op een ontspannen en plezierige manier op seksueel avontuur gaan is voor elk koppel, dus ook voor jou, mogelijk!

Net als elke andere vaardigheid is fijn vrijen iets wat je kan leren en waar je goed in kan worden. 

Tijdens de Intieme Reis krijgen jij en je lief precies de juiste begeleiding en ondersteuning die jullie nodig hebben om samen te groeien.

* Klik hier om direct een Zoom kennismakingsgesprek met Yves in te plannen.

Deze reis is voor

KOPPELS DIE AL EEN GEWELDIG SEKSLEVEN HEBBEN

die hun relatie en verbinding verder willen uitdiepen en samen op seksuele ontdekkingsreis willen gaan

 

KOPPELS DIE NET BIJ ELKAAR ZIJN​

die een stevige basis willen creëren voor een geweldig seksleven en fijne intimiteit voor nu en in de toekomst

 

KOPPELS DIE HUN LIEFDESLEVEN NIEUW LEVEN WILLEN INBLAZEN

die in een langdurige relatie zitten waar de passie niet meer is zoals vroeger of zelfs helemaal weg is

 

“Door de reis hebben we meer vertrouwen in elkaar gekregen om samen een nieuw pad te bewandelen. We hebben meer zuurstof om dingen uit te spreken, te ontdekken of te laten. Het was voor ons heel bijzonder om onze verborgen overtuigingen, die intimiteit in de weg staan, te ontdekken - en eindelijk los te laten!”
Pieter en Loes
12 jaar samen
SM11

Een gezond en actief seksleven is belangrijk.

Fijne intimiteit en seks zijn onderdeel van een gezonde relatie. Daarom is het ook nodig dat je dit ook de prioriteit in je leven geeft die het verdient. 

Dat je met je lief goed kan praten over intimiteit en seksualiteit is goud waard.

Het is prachtig als je je verlangens en behoeften naar elkaar kan uiten, en elkaar hierin ook kan horen. Maar om vastzittende patronen te doorbreken is alleen praten eigenlijk nooit genoeg.

Relatietherapie intimiteitscoaching seksualiteits-vraagstukken

Samen een erotische film kijken of een tantra boek lezen kan heel leuk zijn.

Maar om van seks een (weer) een prachtig avontuur te maken dat telkens weer opwindend, verfrissend en vervullend is, moeten jullie allebei je lijf in om elkaar daar te ontmoeten.

Tijdens de Intieme Reis laten we je precies zien hoe je dit doet, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden.

Ontmoet je intieme reisbegeleider

Yves inimiteits coaching

Yves Bonroy - Sekstherapeut en intimiteitscoach

Meer dan 10 jaar geleden besloot Yves om alles op alles te zetten om erachter te komen wat nu de sleutels waren tot het intiem kunnen verbinden met zijn toenmalige partner. Hij voelde zich gefrustreerd tijdens de seks en had het gevoel dat hij iets miste. Hij zegde zijn baan als jurist op en heeft sindsdien bij meerdere tantrascholen in binnen- en buitenland vele workshops en retreats gevolgd om zijn honger naar kennis en (lichaams)wijsheid op het gebied van seks en seksualiteit te stillen.

In die tijd heeft Yves gewerkt als een professionele tantrische bodyworker en gigolo, waarbij hij koppels in de slaapkamer begeleidde in het verdiepen van hun intieme contact, en het herstellen. van de passie, het plezier en de polariteit in hun seksleven.

De laatste jaren heeft Yves zich verder ontwikkeld als psychosexual somatic therapy coach, een lichaamsgerichte therapie die neurowetenschappen, traumatherapie, gehechtheidstheorie, psychotherapie, energiepsychologie en lichaamswerk combineert. Momenteel is Yves in opleiding als Integral Pelvic Therapy (IPT) therapeut.

Tegenwoordig werkt Yves voornamelijk als trainer en sekstherapeut en intimiteitscoach, en leert hij mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking om hun eigen seksualiteit te omarmen, en hun seksuele energie te benutten als een krachtig middel voor innerlijke groei en persoonlijke transformatie.

De Intieme Reis voor koppels

ONTDEK

op een speelse en veilige manier samen met je partner wat fijne seks voor jullie betekent, wat voor jullie kloppend is, elk moment opnieuw.

DOORBREEK

de sleur en laat vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen los, zodat jullie vrij en ontspannen van elkaar kunnen genieten.

ERVAAR

nieuwe en verrassende manieren van genot, want seks mag leuk zijn, rauw zijn, grappig en onschuldig zijn, spannend en zelfs uitdagend zijn!

Wat kan je verwachten als je meedoet?

Hartstochtelijke seks

waarbij je helemaal in het moment kan genieten, in verbinding met en goed afgestemd op elkaar

Meer passie en polariteit

waarbij je je als vrouw weer vrouw kan voelen en je je als man weer man kan voelen, vol overgave en vertrouwen, zonder onzekerheid

Compassie en begrip

voor elkaars verschillen, en samen uitdagingen aangaan in plaats van ze te vermijden

Seksueel potentieel ++

Ervaren van meer plezier, vrijheid, ontspanning en genot omdat je jouw eigen seksuele potentieel beter leert benutten

Verlangens en behoeften

Een gezonde, voor jou en je lief fijne en kloppende, relatie met seks, je lichaam, je verlangens en behoeften

Rijk en verfrissend

Een rijk en verfrissend seksleven waarbij je samen op seksuele ontdekkingsreis blijft gaan - het houdt nooit op!

Ga je samen met je lief mee op reis ?

Verlang je naar een prachtig vervullend seksleven met je lief, waarbij jullie verlangens, behoeften én lichaam op elkaar afgestemd zijn? Willen jullie in de slaapkamer een diepe verbinding, passie en plezier met elkaar delen?

 Dan is deze reis jou op het lijf geschreven 🎁

* Klik hier om direct een Zoom kennismakingsgesprek met Yves in te plannen.

Wat gaan we doen?

De Intieme Reis voor Koppels duurt 7 maanden. Elke maand krijg je toegang tot een zogenaamde date night. 

Om jou en je partner voor te bereiden op de date night, en om jullie unieke ontdekkingstocht te kunnen begeleiden met de juiste afstemming op jullie wensen en behoeften spreek je daarnaast elke maand met Yves persoonlijk af. Dit kan zowel online (45 minuten) als in zijn praktijk in Zeist (1,5 uur).

De eerste 3 date nights vormen de basis van de cursus. Tijdens de laatste 4 date nights gaan we écht de diepte in. Tijdens het gehele traject van 7 maanden gaat jullie liefdesleven een ware transformatie door. Jullie leven tussen de lakens zal nooit meer hetzelfde zijn :-). 

De basis

Het woord ‘basis’ geeft eigenlijk een vertekend beeld van wat de eerste 3 date nights te bieden hebben. We gaan namelijk echt op een grote ontdekkingsreis! De fundamenten waarop fijne, ontspannen, verbonden en vervullende seks rusten, zijn zo wezenlijk dat iedereen hierin kan groeien, ongeacht zijn ervaring op dit vlak.

Deze eerste drie maanden ga je op onderzoek naar wat fijne seks en intimiteit specifiek voor jou betekent, maar ook wat dit voor jouw lief betekent, en hoe je ten volle hiervan kan genieten. We gaan kijken naar jullie patronen en dynamieken, en helpen je vastzittende en belemmerende overtuigingen over seks los te laten. 

 Je leert je eigen lichaam en je bekken kennen, en gaat voelen wat je fijn vindt en wat niet.  Je gaat op onderzoek naar je diepste verlangens en behoeften. En je gaat ervaren hoe je op een uitnodigende en veilige manier je grenzen en wensen aan kan geven, en hoe je voor, tijdens en na een vrijpartij met je lief kan afstemmen. We gaan de vertraging in, je gaat jezelf en je lief aanraken, en je leert op een hele nieuwe manier met elkaar vrijen.

De verdieping

Tijdens het tweede deel van de cursus gaan we echt de diepte in. Nu je weet hoe je seksueel op elkaar kunt afstemmen, en hoe je voor jezelf en elkaar veilige kaders kunt creëren voor prachtige seksuele avonturen, is het tijd om het vuurtje wat hoger op te stoken.

Je gaat alles ontdekken over de vagina, de vulva, de penis, en hoe je deze op een liefdevolle, opwindende en ontspannen manier voor allebei kunt aanraken en masseren. Je leert te spelen met erotiek, verlangen en fantasie. Je gaat ervaren hoe bevrijdend én opwindend kan zijn als je jezelf en elkaar toestemming geeft om in een andere ‘rol’ te kruipen.

Als klap op de vuurpijl gaan we aan de slag met energetische seks en leren we je hoe je met seksuele energie en intentie jullie seksleven naar een volgend niveau kan tillen. 

De date nights: het lichaam in

Een ‘date night’ is een avond (of ochtend, of middag 😁) waarin jij samen met je lief op intiem avontuur gaat. Tijdens een date night nemen we je aan de hand mee en zetten wij de kaders waarbinnen jullie op een speelse, veilige en opwindende manier kunnen ervaren wat fijne seks en intimiteit voor jullie betekent.

Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen).

Door de oefeningen van de date nights te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Tijdens een date night mag alles, maar niets hoeft. Ontspanning en humor zijn even belangrijk als opwinding en genot.

Sessies met Yves: krachtige privé begeleiding

Elke maand spreken jullie met Yves af in zijn praktijk in Zeist. Tijdens deze sessie begeleidt Yves jullie op jullie unieke ontdekkingstocht en bereidt hij jullie voor op de komende date night. Hierbij stemt Yves helemaal af op jullie wensen en jullie behoeften. Het kan zijn dat je een begeleide oefening doet (hierbij hou je gewoon je kleren aan).

Ook als jullie tegen uitdagingen aanlopen op het gebied van intimiteit en seksualiteit, dan is Yves jullie coach en therapeut. Er natuurlijk is er genoeg ruimte voor het delen van jullie ervaringen én uitdagingen.

(NB: begeleiding kan ook via online Zoom-sessies (45 minuten), of een combinatie van live en online sessies; wat jullie het beste past.)

Tot slot kan je ook tussentijds Yves per whatsapp een spraakbericht sturen als dat nodig is, en antwoordt Yves ook terug met een spraakbericht. Er is dus altijd volop aandacht en begeleiding voor jullie proces!

"De Intieme reis voor koppels liet ons onze blinde vlekken zien. En juist daardoor ontstond er opeens ruimte. Opeens konden we alles op een heel natuurlijke en magische manier als vanzelf tussen ons laten gebeuren."
Edgar en Constanza

Goed om te weten

Om deze cursus ook toegankelijk te maken voor koppels waarbij één of beide partners geen Nederlands spreken, zijn de opgenomen introductiefilmpjes, demonstraties, uitleg van de oefeningen en de massageoefeningen in het Engels. Bij (bijna) alle video’s kan je kiezen voor Nederlandse ondertiteling. Omdat enkele geleide audiomeditaties in het Engels zijn, is het belangrijk dat je Engels wel goed verstaat. 

Wil je een gratis voorproefje?

Denk je erover om mee te doen met de Intieme Reis, maar zou je eerst wel eens iets willen zien van de date nights? Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom hebben we speciaal voor jou de Smaakmaker gemaakt.

De Smaakmaker is een vrijblijvende en gratis kijkje achter de schermen van de Intieme Reis. Je krijgt met de Smaakmaker toegang tot enkele oefeningen en fragmenten van lectures. Als bonus ontvang je de 'orgastisch aanraken tutorial'.

Als jullie besluiten om mee te doen met de koppelcursus, krijg je hier standaard een jaarabonnement bij, waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving en alle content. De jaarlijkse kosten bedragen €79,-.  

Het abonnement is jaarlijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Voor meer informatie, zie onderaan bij de FAQ.

Bonus content - Inbegrepen bij het pakket

Sexperimenten en tantrische tips

Sexperimenten en tantrische tips

Taoïstische erotische massage

Taoïstische erotische massage

Orgastisch aanraken tutorial

Prachtige bonus oefeningen

Sensuele massage

Sensuele full-body massage

Ga mee op reis en transformeer je liefdesleven

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Jazeker! Sommige koppels die met ons op reis zijn gegaan, hebben eerst trajecten met de seksuoloog of de relatietherapeut gevolgd. Dit leidde vaak tot goede gesprekken, soms tot goede inzichten, maar helaas meestal niet tot wezenlijke veranderingen. Vastzittende patronen en dynamieken, die de intimiteit en het seksleven tussen partners beïnvloeden, gaan niet weg door er alleen maar over te praten. Voor echte doorbraken is het van belang dat je ook het lijf erbij betrekt, met oefeningen aan de slag gaat, nieuwe seksuele ervaringen met elkaar opdoet.

Absoluut! De Intieme Reis is LGBTQ+ inclusief, dus ongeacht je geslacht of geaardheid ben je van harte welkom. Slechts een paar oefeningen in het gehele curriculum zijn specifiek gemaakt voor mensen. met een vagina/vulva of mensen met een penis. Als je hierover nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zien regelmatig dat een van beide partners aanvankelijk meer overtuigd is van het nut van deze cursus. Dat is niet zo vreemd als je bednket dat verlangens, behoeften en prioriteiten tussen geliefden bijna nooit helemaal in de pas lopen.

Als een van jullie graag mee wil doen, en de ander twijfelt nog, dan kan het helpen om hierover persoonlijk in gesprek te gaan met ons. Zodat je al je vragen kan stellen, je bedenkingen kan uiten, en je verwachtingen kan delen. Wil je graag met Yves praten en kijken of het doen van de Intieme Reis voor jullie samen de juiste stap is, dan kan je een kennismakingsgesprek inplannen.

Een ‘date night’ is een avond (of ochtend, of middag 😁) waarin jij samen met je lief op intiem avontuur gaat. Tijdens een date night nemen we je aan de hand mee en zetten wij de kaders waarbinnen jullie op een speelse, veilige en opwindende manier kunnen ervaren wat fijne seks en intimiteit voor jullie betekent.

Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen).

Door de oefeningen van de date nights te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Tijdens een date night mag alles, maar niets hoeft. Ontspanning en humor zijn even belangrijk als opwinding en genot.

Je hebt toegang tot alle content tot één jaar na aanvang van de Intieme Reis. Elke cursus komt met een jaarabonnement. Dat betekent dat je onbeperkt toegang hebt tot de content van de cursus totdat je je abonnement opzegt. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle nieuwe content waarmee de cursus in de toekomst uitgebreid wordt.

De Intieme Reis is een koppelcursus die sinds 2018 bestaat. De afgelopen zes jaar is er veel veranderd aan de cursus, en elk jaar wordt deze nog krachtiger, mooier en transformatiever. Soms voegen we oefeningen en lectures toe, soms passen we bestaande oefeningen aan of halen ze weg. Af en toe publiceren we bonus content.

Het is voor ons belangrijk dat we de hoogste kwaliteit aan ‘onze’ koppels kunnen leveren, zodat zij ook het meeste uit de cursus kunnen halen. 

We hebben gekozen voor een abonnement-structuur zodat we deze aanpassingen, waar we veel tijd en moeite in stoppen, en ook het onderhoud van de online leeromgeving ook blijvend kunnen bekostigen. 

Daarnaast hebben we gezien dat er altijd wel een gedeelte van de koppels niet alle date nights helemaal af krijgen tijdens de looptijd van de cursus. Ook zijn er veel koppels die graag sommige date nights opnieuw willen doen, of hun eigen date night willen samenstellen door de oefeningen uit de hele cursus te ‘cherry-picken’. Doordat je in ieder geval 1 jaar toegang hebt tot alle content, is hier ook ruimschoots de tijd voor.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans heeft om de hele cursus te doorlopen, en moedigen het aan om de oefeningen vaker te doen. Want hoe vaker je de oefeningen en date nights doet, hoe krachtiger ze worden.

Het abonnement is jaarlijks opzegbaar met een maand opzegtermijn.

In oktober 2023 is de laatste groepseditie van de Intieme Reis gestart. Na 10 keer met veel plezier de groepsreis te hebben begeleid, heeft Yves er sinds begin 2024 voor gekozen om voorlopig alleen maar de koppelcursus met privé begeleiding aan te bieden.  

Dit omdat het toch echt het allerbeste werkt om direct met 1 koppel tegelijk aan de slag te gaan. Hierdoor is het mogelijk voor Yves om elk koppel oefeningen aan te bieden die perfect afgestemd zijn op hun unieke situatie.

Daarnaast maakt dit het mogelijk om meteen specifiek te kunnen coachen op de persoonlijke uitdagingen waar elk koppel mee te maken krijgt. En als er een hulpvraag is op het gebied van intimiteit en seksualiteit: tijdens de privé begeleiding kan die meteen tijdens de sessies meegenomen worden.