Individuele coaching

Veel mensen lopen vast in bed omdat ze tegen problemen aanlopen als gevoelens van onzekerheid, prestatie angst, please gedrag en zijn niet goed in contact met hun verlangens en behoeftes. Het gevolg is dat zowel mannen als vrouwen dan niet goed in staat zijn te genieten van seks in het moment. Er is een beperkte capaciteit voor genot. Het is lastig om echt met het lichaam te verbinden, je zit als het ware vast in hun hoofd. 

Voor mannen leidt dit regelmatig tot erectieproblemen, of ze zijn niet in staat om te ontvangen. Er zijn gevoelens van schaamte, niet vervuld zijn, veel mannen kunnen zichzelf pas toestaan om te genieten als de ander het eerst naar de zin heeft, idee├źn over hoe ze zich behoren te gedragen als man gebaseerd op overtuigingen vanuit de opvoeding, maatschappij of pornocultuur. Dit is niet berust op de realiteit wat veel frustratie kan geven voor beide partijen. 

Voor vrouwen kan het soms uitdagend zijn hun (intieme) grenzen te bewaken, om aan te geven wat ze wel en niet fijn vinden. Hoe kan je nu de ander uitnodigen om op een prettige, afgestemde manier, samen op seksueel onderzoek te gaan, waarbij het om veel meer dan alleen maar penetratieseks gaat? Waarbij je veilig, gezien en ontspannen voelen hand in hand gaat met genot ervaren, en de verbinding met elkaar voorop staat?

Yves intimiteits coaching

Mijn missie is het begeleiden van zowel mannen als vrouwen zodat ze van seks telkens weer een fijne, vervullende, ontspannen en veilige ervaring kunnen maken, zowel voor henzelf als voor hun bedpartner. Tijdens de sessies gaan we in gesprek met elkaar om erachter te komen wat de seksuele verlangens, behoeftes zijn. Tevens onderzoeken we je blokkades op het gebied van seks waarbij ik je technieken en tools aanreik om hier beter mee om te gaan. 

NB: Deze coaching kan zowel bij mij op kantoor als via Zoom.


ervaren tantrica 3