Training


De Intieme Reis voor koppels

Ontdek met je partner hoe jullie – beiden unieke seksuele wezens met je eigen verlangens, behoeften, én gezamenlijke dynamiek – samen een seksleven kunnen hebben én houden dat vervullend, verfrissend, ontspannend en super opwindend is.

Een diepe intieme verbinding, sterke aantrekkingskracht, met elkaar seksueel afgestemd zijn en samen op een ontspannen en plezierige manier op seksueel avontuur gaan is voor elk koppel, dus ook voor jou, mogelijk!

Net als elke andere vaardigheid is fijn vrijen iets wat je kan leren en waar je goed in kan worden. 

Tijdens de Intieme Reis krijgen jij en je lief precies de juiste begeleiding en ondersteuning die jullie nodig hebben om samen te groeien.

[lees meer…]


Dagtraining de man in bed

Ken je dat? Dat je je best doet in de slaapkamer maar je toch een onzekerheid voelt? Is ze wel tevreden? Is het wel goed? Vind ze het wel fijn? Vergelijkt ze me met iemand anders? Of lopen jullie behoeftes uit elkaar?

Dan is deze dagtraining voor mannen iets voor jou.

Tijdens de workshop ga je onderzoeken wat je seksuele verlangens en behoeften zijn, en waar je tegenaan loopt in de slaapkamer. Want wat wil ik zelf eigenlijk? Wat wil ik ervaren? Is het oké om eigen verlangens te hebben?

Tevens onderzoeken we je blokkades op het gebied van seks waarbij ik je technieken en tools aanreik om hier beter mee om te gaan. We gaan kijken naar de vaak belemmerende en valse overtuigingen die je al dan niet bewust met je meedraagt over hoe seks behoort te zijn en hoe jij je als man ‘behoort’ te gedragen tijdens de seks.
[lees meer…]