Toegang tot Een intieme reis voor koppels (april-juli 2023)

Wat ga je leren?

 • Tijdens deze drie maanden durende Masterclass ga je samen met je partner op een intieme reis! Je gaat op een speelse en sensuele manier onderzoeken en ervaren hoe het is om - in de eerste plaats - echt met jezelf, met je eigen lichaam en je verlangens, te verbinden. Dit is namelijk de basis, die nodig is om je ook diep en intiem, sensueel en seksueel, te kunnen verbinden met je partner!
 • Door middel van oefeningen, massages, inspirerende en prachtig gefilmde demonstraties, en elke maand online meet-ups/workshops onder begeleiding van Yves en Daphne, en samen met de andere deelnemende koppels, ga je ontdekken hoe jij en je partner - beiden unieke seksuele wezens met je eigen verlangens, behoeften, grenzen én gezamenlijke dynamiek - een seksleven kunnen hebben en houden dat vervullend, verfrissend, ontspannend en super opwindend is.

Cursus inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE EN VOORBEREIDING

 • ✅ Checklist: Introductie en praktische informatie
  00:00
 • 💌 Om boven je bed te hangen: Plan je dates en zet je intenties!
  00:00
 • 🔥 De date night – voorbereiding
  00:00

DATE NIGHT 1: Intieme communicatie & elkaar leren voelen
- Intieme communicatie - Veiligheid - Jezelf en je partner leren kennen - Opwindingsstijlen - Verlangens en grenzen aangeven - Lichaamsbewustzijn - Bewuste aanraking: voor wie is het?

DATE NIGHT 2: Elkaar aanraken
- Geven en nemen - Vragen om wat je wil - Lichamelijke en verbale feedback geven - Creatief en speels aanraken - Vertragen en interoceptie tijdens het vrijen

DATE NIGHT 3: Jezelf aanraken
- Je bekkenbodem - Seksuele anatomie - Zelf-aanraking - Intiem zijn met jezelf in het bijzijn van de ander

BONUS CONTENT: Taoist erotic massage

BONUS CONTENT: Tantrische tips voor in de slaapkamer