Ultimate Lovers: Een intieme reis voor koppels

Start volgende ronde: maart 2023

Een diep vervullende, sensuele en seksuele verbinding met jezelf en je partner – elke keer weer


Wil je……

…ontdekken wat seks en seksualiteit voor joú betekent?

…weten waar jouw verlangens en behoeften liggen?

…(weer) passie ervaren in de slaapkamer?

…ervaren hoe het is om je volledige seksuele potentieel te gebruiken?

…ervaren hoe geweldig het voelt als je tijdens de seks perfect afgestemd bent op zowel je eigen lichaam als dat van je partner?


Dan is dit jouw reis!

Over Ultimate Lovers: Een intieme reis voor koppels

Tijdens dit drie maanden durende programma ga je samen met je partner op een intieme reis! Op een speelse en sensuele manier onderzoek en ervaar je hoe het is om – in de eerste plaats – echt met jezelf, met je eigen lichaam en je verlangens, te verbinden. Dit is namelijk de basis, die nodig is om je ook diep en intiem, sensueel en seksueel, te kunnen verbinden met je partner.

Met behulp van prachtige oefeningen, massages en inspirerende demonstraties begeleiden wij jou en je partner op jullie ontdekkingstocht naar hoe bijzonder jullie seksleven écht kan zijn. Je leert effectieve sensuele en seksuele technieken, leert open en eerlijk communiceren over wat voor jou belangrijk is in de slaapkamer, en je gaat letterlijk aan den lijve ondervinden hoe het voelt als zowel jij als je partner helemaal in je lichaam zakken en vandaar uit met elkaar verbinden. Elke twee weken is er een live online meet-up met Yves en de andere koppels, waarbij je ervaringen kan delen, vragen kan stellen, en leren van elkaars inzichten en uitdagingen.

Ontdek met je partner hoe jullie – beiden unieke seksuele wezens met je eigen verlangens, behoeften, én gezamenlijke dynamiek – samen een seksleven kunnen hebben én houden dat vervullend, verfrissend, ontspannend en super opwindend is.

Hoe zou het zijn als je voor de rest van je leven een prachtig vervullend seksleven zou hebben?

Als je een verlangen hebt om betere, fijnere en meer verdiepende seks te ervaren, dan is deze training van 3 maanden precies wat je daarbij gaat helpen.

In dit programma heeft Yves de best practices bij elkaar gebracht waarmee hij de afgelopen jaren honderden koppels heeft begeleid in hun zoektocht naar een vervullend seksleven. En dit gaat veel verder dan alleen maar oefeningen en massages! Juist door te leren en te ervaren hoe je – los van de omstandigheden in het moment – een intieme verbinding met je eigen lichaam kunt aangaan, en door het loslaten van ideeën en overtuigingen over hoe seks wel of niet behoort te zijn, ga je ontdekken wat voor joú fijn en kloppend is. En daarmee leg je de basis waar je de rest van je (seks)leven profijt van hebt. Sleutelwoorden hierbij zijn: ontspanning, kwetsbaarheid, lichamelijk bewustzijn, ademhaling, verlangens, behoeften, grenzen,

SMA

De volgende Intieme reis voor koppels start weer in maart 2023

“Precies wat we nodig hadden.”


“Zoals zoveel koppels met (kleine) kinderen kon ons sexleven wel een oppepper gebruiken. We merkten dat we vast zaten in onze routines, in onze gedachtes over hoe sex moest zijn, wat fijn is en wat niet en merkten een mismatch in onze behoeftes. We wilden het wel anders, maar wisten niet goed waar te beginnen. Een sex therapeut ging ons wat te ver, maar we hadden ook wel door dat we het niet alleen konden. 

De Ultimate Lovers’ Intieme reis voor koppels was precies wat we nodig hadden! Het idee om 6 ‘begeleide’ date-nights te hebben trok ons heel erg aan en de 6 live-sessies (met kleren aan!) waren een hele goede aanvulling. 

De reis heeft ons veel gebracht: meer frequente en fijnere sex, en daarnaast openheid, kwetsbaarheid en humor in de slaapkamer. Wat heel fijn is, is dat je de date nights altijd opnieuw kan doen, ook als de 3 maanden voorbij zijn. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt 😄 We sluiten graag een volgende keer weer aan bij de online meet-ups!”
Sander en Tamara

Wat gaan we doen ?

6 tantrische date nights

Elke twee weken krijg je toegang tot een nieuwe date night. Een date night bestaat uit krachtige oefeningen en massages, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. De date nights zijn op dezelfde manier opgebouwd en duren ongeveer 90 minuten.

De date nights zijn de hoogtepunten van je reis. Door de oefeningen en massages te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Je gaat aan de slag met seksuele energie, en je leert hoe je deze op een ontspannen manier – niets hoeft, alles mag – door je lichaam en dat van je partner kan laten stromen.

6 Online Meet-ups

Elke twee weken, vóór de start van een nieuwe date night, ontmoet je de andere koppels online voor een 60-90 minuten durende deelcirkel. Yves faciliteert deze ontmoeting, zet de kaders voor een veilige en liefdevolle sessie, beantwoordt de vragen die er zijn en begeleidt en coacht de aanwezige koppels indien dit gewenst is.

Telkens weer blijkt dat het delen in de groep van de eigen ervaringen, inzichten, overwinningen en uitdagingen, een kwetsbaar maar tegelijkertijd ook heel krachtig en verbindend proces is. En of je nu besluit om veel te delen, of dat je liever luistert naar wat de anderen zeggen, de kans is heel groot dat je veel zal herkennen in de ervaringen van de andere koppels. Natuurlijk hebben we allemaal net een ander verhaal dan de ander, maar als je kijkt naar waar het werkelijk om draait, dan zijn er altijd veel meer overeenkomsten dan verschillen aan te wijzen in onze ervaringen, verlangens, behoeften, uitdagingen en ook onzekerheden. Zo kunnen we veel van elkaar leren!

Inspirerende audio lectures

In inspirerende audio legt Yves uit waarom nu juist de oefeningen die jullie gaan doen zo belangrijk zijn, en wat voor effect deze kunnen hebben op jullie intieme leven. Daarnaast gaat hij in op mogelijke uitdagingen die je tijdens het doen van de oefeningen of de bespreking ervan kan tegenkomen, en hoe je hiermee om kan gaan. Ook bespreekt hij ideeën en overtuigingen die we vaak hebben over hoe seks ‘behoort’ te zijn, en hoe wij ons ‘behoren’ te gedragen in de slaapkamer, ons vaak in de weg zitten tijdens onze persoonlijke ontdekkingsreis naar onze seksualiteit, onze verlangens en behoeften.

Doorlopend support van Yves & de community

Je eigen intieme ontdekkingsreis eindigt natuurlijk niet na afloop van deze 3 maanden. Omdat wij het belangrijk vinden dat je blíjft spelen, blíjft ontdekken, en blíjft groeien met elkaar, zien we je graag tijdens de deelcirkels van de toekomstige Masterclasses! Of je nu graag weer het hele programma nog eens mee wil doen, of dat je specifieke vragen hebt over bepaalde oefeningen, of dat je graag je eigen ervaringen wil delen met de andere koppels, je bent altijd weer van harte welkom om aan te haken tijdens de deelcirkels ❤️

Levenslang toegang (ook op toekomstige extra’s)

Je hebt voor altijd toegang tot de date nights, alle video en audio content, en al het bonus-materiaal. En omdat als we nieuwe content maken we dit ook altijd van de daken willen schreeuwen, krijg je natuurlijk ook toegang tot al het bonusmateriaal dat we de komende maanden en jaren nog zullen toevoegen. Mooi toch 😄?

Belangrijk om te weten

De online meet-ups van de volgende reis zullen in het Nederlands gehouden worden.

Omdat we dit programma tot nu toe altijd in het Engels hebben gegeven, zijn de opgenomen introductiefilmpjes, demonstraties, uitleg van de oefeningen en de massageoefeningen in het Engels. Als je wil kan je kiezen voor Nederlandse ondertiteling bij (bijna) alle video’s. Omdat enkele geleide audiomeditatie in het Engels zijn, is het belangrijk dat je Engels wel goed verstaat.

Wil je een voorproefje van de reis?

Overweeg je om deel te nemen aan dit programma, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Twijfel je of dit wel iets voor jou en je partner is, en zou je eerst eens willen snuffelen aan waar dit nu precies over gaat? Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom hebben we speciaal voor jullie een “Smaakmaker” gemaakt, zodat je gratis en zonder enige verplichtingen zelf kan ontdekken of deze intieme reis voor jullie is. Het is voor ons net zo belangrijk als voor jullie dat je ook écht graag mee wil doen en gemotiveerd bent.

Je kan je hier aanmelden voor onze Smaakmaker: een intieme reis voor koppels. Na registratie krijg je toegang tot de online omgeving, waarin je zelf meteen met massages en oefeningen aan de slag kunt en kan ervaren hoe je je intieme verbinding met jezelf en je partner kan versterken, verfrissen en (nog) leuker kan maken.

“We zaten vast in een patroon…”


“In de slaapkamer zaten ik en mijn vriend vast in een patroon, de seks was fijn maar we mistten diepgang en openheid. Door deze reis voor koppels hebben we onze patronen kunnen doorbreken.

Tijdens de oefeningen hebben we veel nieuwe dingen geleerd en ook samen veel gelachen omdat sommige dingen best spannend waren voor ons. De online meetups waar we met andere koppels konden praten waren ook heel leerzaam en een echte toevoeging aan de cursus.

Al met al heeft het onze band intiemer gemaakt. We zijn vrijer en kunnen veel opener communiceren over seks en intimiteit en daar zijn we heel blij mee!” 
Milou en Maurits

Ontmoet je intieme reisbegeleiders

Yves Bonroy – Seks- en intimiteitscoach

Yves Bonroy foto

Meer dan 10 jaar geleden besloot Yves om alles op alles te zetten om erachter te komen wat nu de sleutels waren tot het intiem kunnen verbinden met zijn toenmalige partner. Hij voelde zich gefrustreerd tijdens de seks en had het gevoel dat hij iets miste. Hij zegde zijn baan als jurist op en heeft sindsdien bij meerdere tantrascholen in binnen- en buitenland vele workshops en retreats gevolgd om zijn honger naar kennis en (lichaams)wijsheid op het gebied van seks en seksualiteit te stillen.

In die tijd heeft Yves gewerkt als een professionele tantrische bodyworker en gigolo, waarbij hij koppels in de slaapkamer begeleidde in het verdiepen van hun intieme contact, en het herstellen. van de passie, het plezier en de polariteit in hun seksleven.

De laatste jaren heeft Yves zich verder ontwikkeld als psychosexual somatic therapy coach, een lichaamsgerichte therapie die neurowetenschappen, traumatherapie, gehechtheidstheorie, psychotherapie, energiepsychologie en lichaamswerk combineert.

Tegenwoordig werkt Yves voornamelijk als trainer en seks- en intimiteitscoach, en leert hij mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking om hun eigen seksualiteit te omarmen, en hun seksuele energie te benutten als een krachtig middel voor innerlijke groei en persoonlijke transformatie.

Daphne van der Putten – founder van Integral Pelvic Therapy, vroedvrouw, opleider

Daphne zal tijdens de live online meetings enkele keren als gast-facilitator aanschuiven, om haar kennis en wijsheid over het vrouwelijk lichaam, de bekkenbodem, en zelf-aanraking met de groep te delen.

Naast Yves’ levenspartner en vroedvrouw in hart en ziel, is Daphne mede-ontwikkelaar van Integral Pelvic Therapy. Dit is een complementaire behandelmethodiek in het bekken waarbij er door uit- en inwendige massagetechnieken spanningspatronen in het bekken gevoeld en behandeld worden. Hierdoor heeft Daphne ongelooflijk veel kennis van de anatomie en werking van het bekken. 

In haar verloskundige praktijk bij Dana wordt Integral Pelvic Therapy ingezet tijdens de begeleiding van de zwangerschap en geboorte, met geweldige resultaten. Zij is al sinds jaar en dag dé vraagbaak voor alle vragen rondom het bekken, vrouwelijke seksualiteit en alles wat daarbij hoort.

Onderwerpen van de 6 date nights

Ode aan de penis

Alles over de penis en over hoe je dit prachtige lichaamsdeel van je partner met liefdevolle aandacht en diep verbonden met elkaar, kan aanraken.

Ode aan de vagina

Alles over de vagina en de vulva, en over hoe je deze ‘tempel’ van je partner met liefdevolle aandacht en diep verbonden met elkaar, kan aanraken.

Tantrische
Transformatie

In deze date night ga je aan de slag met de belangrijkste pijlers van tantrische seks, en leer je hoe je deze consequent in je intieme spel kan brengen.

Seksuele intelligentie

Ontdek hoe je op een fijne, speelse en veilige manier kan vragen om wat je écht wil, en hoe in verbinding met jezelf en je partner niet alleen “ja” maar vooral ook “nee” kan zeggen. En op elkaars lichaamstaal afstemmen en invoelen op elkaar: hoe doe je dat eigenlijk?

Seks met jezelf

Seks heb je in de eerste plaats met jezelf. Jezelf aanraken en de seksuele energie laten stromen op een manier dat je gehele lichaam orgastisch wordt: dat kan! Tijdens deze date night ga je ervaren hoe dit voelt, en leer je hoe je deze bijzonder intieme ervaring ook nog eens kan delen met je partner als je dat wil.

Erotiek, fantasie en polariteit

Alles wat je tot nu geleerd hebt komt bij elkaar in een bijzonder mooie en krachtige aanraakoefening. En als kers op de taart begeleiden we jullie bij het kiezen en uitleven van een verlangen of fantasie – groot of klein – die voor jullie allebei juist voelt.

Ben je benieuwd of deze reis iets voor je is?

Lees hieronder de testimonials van koppels die meegedaan hebben aan “Ultimate Lovers: Een intieme reis voor koppels” en lees hoe dit hun (liefdes)leven veranderd heeft.

We starten weer in maart 2023!