Ultimate Lovers: Een intieme reis voor koppels

Start volgende ronde: 25 april 2023

Een diep vervullende, sensuele en seksuele verbinding met jezelf en je partner – elke keer weer


Wil je……

…ontdekken wat seks en seksualiteit voor joú betekent?

…weten waar jouw verlangens en behoeften liggen?

…(weer) passie ervaren in de slaapkamer?

…ervaren hoe het is om je volledige seksuele potentieel te gebruiken?

…ervaren hoe geweldig het voelt als je tijdens de seks perfect afgestemd bent op zowel je eigen lichaam als dat van je partner?


Dan is dit jouw reis!

Over Ultimate Lovers: Een intieme reis voor koppels

Tijdens deze drie maanden durende cursus ga je samen met je partner op een intieme reis! Op een speelse en sensuele manier onderzoek en ervaar je hoe het is om – in de eerste plaats – echt met jezelf, met je eigen lichaam en je verlangens, te verbinden. Dit is namelijk de basis, die nodig is om je ook diep en intiem, sensueel en seksueel, te kunnen verbinden met je partner.

Met behulp van prachtige oefeningen, massages en inspirerende demonstraties begeleiden wij jou en je partner op jullie ontdekkingstocht naar hoe bijzonder jullie seksleven écht kan zijn. Je leert effectieve sensuele en seksuele technieken, leert open en eerlijk communiceren over wat voor jou belangrijk is in de slaapkamer, en je gaat letterlijk aan den lijve ondervinden hoe het voelt als zowel jij als je partner helemaal in je lichaam zakken en vandaar uit met elkaar verbinden. Elke maand is er een live online meet-up / workshop, waarbij je samen met de andere koppels, en onder begeleiding van Daphne en Yves, je voorbereidt op de volgende date night en de verdieping opzoekt. Je hebt dan ook alle kans om je ervaringen te delen, vragen te stellen en te leren van elkaars inzichten en uitdagingen.

Ontdek met je partner hoe jullie – beiden unieke seksuele wezens met je eigen verlangens, behoeften, én gezamenlijke dynamiek – samen een seksleven kunnen hebben én houden dat vervullend, verfrissend, ontspannend en super opwindend is.

Hoe zou het zijn als je voor de rest van je leven een prachtig vervullend seksleven zou hebben?

Als je een verlangen hebt om betere, fijnere en meer verdiepende seks te ervaren, dan is deze training van 3 maanden precies wat je daarbij gaat helpen.

In dit programma heeft Yves de best practices bij elkaar gebracht waarmee hij de afgelopen jaren honderden koppels heeft begeleid in hun zoektocht naar een vervullend seksleven. En dit gaat veel verder dan alleen maar oefeningen! Juist door te leren en te ervaren hoe je – los van de omstandigheden in het moment – een intieme verbinding met je eigen lichaam kunt aangaan, en door het loslaten van ideeën en overtuigingen over hoe seks wel of niet behoort te zijn, ga je ontdekken wat voor joú fijn en kloppend is. En daarmee leg je de basis waar je de rest van je (seks)leven profijt van hebt. Sleutelwoorden hierbij zijn: ontspanning, kwetsbaarheid, lichamelijk bewustzijn, ademhaling, verlangens, behoeften, grenzen,

SMA

De volgende Intieme reis voor koppels start weer op 25 april!

Ticketprijs per koppel: €599,-

“Precies wat we nodig hadden.”


“Zoals zoveel koppels met (kleine) kinderen kon ons sexleven wel een oppepper gebruiken. We merkten dat we vast zaten in onze routines, in onze gedachtes over hoe sex moest zijn, wat fijn is en wat niet en merkten een mismatch in onze behoeftes. We wilden het wel anders, maar wisten niet goed waar te beginnen. Een sex therapeut ging ons wat te ver, maar we hadden ook wel door dat we het niet alleen konden. 

De Ultimate Lovers’ Intieme reis voor koppels was precies wat we nodig hadden! Het idee om ‘begeleide’ date-nights te hebben trok ons heel erg aan en de live-sessies (met kleren aan!) waren een hele goede aanvulling. 

De reis heeft ons veel gebracht: meer frequente en fijnere sex, en daarnaast openheid, kwetsbaarheid en humor in de slaapkamer. Wat heel fijn is, is dat je de date nights altijd opnieuw kan doen, ook als de 3 maanden voorbij zijn. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt 😄 We sluiten graag een volgende keer weer aan bij de online meet-ups!”
Sander en Tamara

Wat gaan we doen ?

3 prachtige date nights

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe date night. Een date night bestaat uit krachtige oefeningen, prachtig gefilmde en inspirerende demonstraties en video’s en animaties met uitleg. Je bent ongeveer 90 minuten met elke date night bezig (maar je kan er ook veel langer voor nemen :-).

Door de oefeningen van de date nights te doen, en door achteraf je ervaringen met elkaar te delen, train je zowel je geest als je lichaam om op nieuwe manieren sensualiteit en seks te ervaren. Je gaat aan de slag met seksuele energie, en je leert hoe je deze op een ontspannen manier – niets hoeft, alles mag – door je lichaam en dat van je partner kan laten stromen.

4 online meet-ups / workshops

Elke maand, wanneer er een nieuwe date night open gaat, ontmoet je de andere koppels online voor een online workshop van 2 uur. Daphne en Yves faciliteren deze ontmoeting, en creëeren veilige kaders waarin iedereen zijn verhaal kan doen. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten bereid je je met behulp van oefeningen en verdiepende gesprekken voor op de nieuwe date night, en kan je tevens je ervaringen delen en vragen stellen.

Telkens weer blijkt dat het delen in de groep van de eigen ervaringen, inzichten, overwinningen en uitdagingen, een kwetsbaar maar tegelijkertijd ook heel krachtig en verbindend proces is. Natuurlijk hebben we allemaal net een ander verhaal als de ander, maar als je kijkt naar waar het werkelijk om draait, dan zijn er altijd veel meer overeenkomsten dan verschillen aan te wijzen in onze ervaringen, verlangens, behoeften, uitdagingen en ook onzekerheden. Zo kunnen we veel van elkaar leren!

De data van de 4 online meet-ups zijn als volgt, telkens van 19:00 – 21:00 uur (CET/CEST): 25 April; 24 Mei; 21 juni; 12 juli. (De laatste afrondende meet-up is een maand nadat de derde date night toegankelijk is).

Doorlopend support van Yves & de community

Je eigen intieme ontdekkingsreis eindigt natuurlijk niet na afloop van deze 3 maanden. Gedurende het jaar organiseren we live terugkomdagen voor de koppels die deze eerste cursus gevolgd hebben. Tijdens de terugkomdagen heb je de mogelijkheid om ons en de andere koppels eens in het écht te ontmoeten, en gaan we lekker met ons lief aan de slag met prachtige oefeningen die voortbouwen op de thema’s uit deze cursus.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de verdiepingscursus te volgen, om zo je intieme reis naar een (nog) vervullend(er) seksleven voort te zetten. Want dat is het mooie aan deze reis: welke leeftijd je ook hebt, en hoe ervaren je ook bent, leren voelen houdt nooit op 🥳

En mocht je graag nog een keer mee willen doen met deze cursus, en de online bijeenkomsten weer willen bijwonen, dan kan dat tegen gereduceerd tarief.❤️

Een jaar lang toegang

Je hebt gedurende een jaar toegang tot alle content. Dus mocht het je om de een of andere reden niet lukken om de date nights te doen tijdens de loop van de cursus, dan heb je nog genoeg tijd om het daarna alsnog te doen. En als je nog een keer de date nights wil doen, of je eigen date night wil samenstellen door je favoriete oefeningen te cherry-picken, dan kan dat natuurlijk ook!

Belangrijk om te weten

Omdat we dit programma tot nu toe altijd in het Engels hebben gegeven, zijn de opgenomen introductiefilmpjes, demonstraties, uitleg van de oefeningen en de massageoefeningen in het Engels. Als je wil kan je kiezen voor Nederlandse ondertiteling bij (bijna) alle video’s. Omdat enkele geleide audiomeditaties in het Engels zijn, is het belangrijk dat je Engels wel goed verstaat. De online meet-ups zullen gewoon in het Nederlands gehouden worden.

“We zaten vast in een patroon…”


“In de slaapkamer zaten ik en mijn vriend vast in een patroon, de seks was fijn maar we misten diepgang en openheid. Door deze reis voor koppels hebben we onze patronen kunnen doorbreken.

Tijdens de oefeningen hebben we veel nieuwe dingen geleerd en ook samen veel gelachen omdat sommige dingen best spannend waren voor ons. De online meetups waar we met andere koppels konden praten waren ook heel leerzaam en een echte toevoeging aan de cursus.

Al met al heeft het onze band intiemer gemaakt. We zijn vrijer en kunnen veel opener communiceren over seks en intimiteit en daar zijn we heel blij mee!” 
Milou en Maurits

Ontmoet je intieme reisbegeleiders

Yves Bonroy – Seks- en intimiteitscoach

Yves Bonroy foto

Meer dan 10 jaar geleden besloot Yves om alles op alles te zetten om erachter te komen wat nu de sleutels waren tot het intiem kunnen verbinden met zijn toenmalige partner. Hij voelde zich gefrustreerd tijdens de seks en had het gevoel dat hij iets miste. Hij zegde zijn baan als jurist op en heeft sindsdien bij meerdere tantrascholen in binnen- en buitenland vele workshops en retreats gevolgd om zijn honger naar kennis en (lichaams)wijsheid op het gebied van seks en seksualiteit te stillen.

In die tijd heeft Yves gewerkt als een professionele tantrische bodyworker en gigolo, waarbij hij koppels in de slaapkamer begeleidde in het verdiepen van hun intieme contact, en het herstellen. van de passie, het plezier en de polariteit in hun seksleven.

De laatste jaren heeft Yves zich verder ontwikkeld als psychosexual somatic therapy coach, een lichaamsgerichte therapie die neurowetenschappen, traumatherapie, gehechtheidstheorie, psychotherapie, energiepsychologie en lichaamswerk combineert.

Tegenwoordig werkt Yves voornamelijk als trainer en seks- en intimiteitscoach, en leert hij mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking om hun eigen seksualiteit te omarmen, en hun seksuele energie te benutten als een krachtig middel voor innerlijke groei en persoonlijke transformatie.

Daphne van der Putten – founder van Integral Pelvic Therapy, vroedvrouw, opleider

Daphne zal tijdens de live online meetings enkele keren als gast-facilitator aanschuiven, om haar kennis en wijsheid over het vrouwelijk lichaam, de bekkenbodem, en zelf-aanraking met de groep te delen.

Naast Yves’ levenspartner en vroedvrouw in hart en ziel, is Daphne mede-ontwikkelaar van Integral Pelvic Therapy. Dit is een complementaire behandelmethodiek in het bekken waarbij er door uit- en inwendige massagetechnieken spanningspatronen in het bekken gevoeld en behandeld worden. Hierdoor heeft Daphne ongelooflijk veel kennis van de anatomie en werking van het bekken. 

In haar verloskundige praktijk bij Dana wordt Integral Pelvic Therapy ingezet tijdens de begeleiding van de zwangerschap en geboorte, met geweldige resultaten. Zij is al sinds jaar en dag dé vraagbaak voor alle vragen rondom het bekken, vrouwelijke seksualiteit en alles wat daarbij hoort.

Ben je benieuwd of deze reis iets voor je is?

Lees hieronder de testimonials van koppels die meegedaan hebben aan onze intieme reis voor koppels en lees hoe dit hun (liefdes)leven veranderd heeft.

We starten weer op 25 april!